Om oss

 

Vår ambition är inte bara att förverkliga din dröm, det är vår passion.

PlusMinus representerar för oss balans i både arbets- och privatlivet. Alla behöver båda delarna för ett toppenliv. PlusMinus representerar också resultat. Det vill vi uppnå för dig. Positiva sådana.

För att göra det gäller följande för oss;

Med gedigna kunskaper, erfarenhet och nyfikenhet samt vårt personliga engagemang i dig och ditt företag skapar vi energi att ständigt försöka förbättra din situation. Oavsett vilka mål du har. Vi vill också skapa trygghet för dig i vardagen. Det vill vi göra med glädje och omtanke.

Vår passion, din dröm.

Välkommen in i vår värld av glädje, hårt arbete och ständiga förbättringar.

Våra kunder är företag i Norrbotten, Sverige! De gillar korrekta siffror, rak och enkel kommunikation och ett engagemang utöver det vanliga!

Karin Niska

karin.niska@plusminusab.se
070-622 98 22

Jag har arbetat med ekonomi hela mitt liv, från det att jag gick ut ekonomisk linje på Hermelinskolan, via ekonomutbildning på Luleå Tekniska Högskola och till idag.

Jag har arbetat som ekonom/ekonomichef på marknadsföringsbolag, inom livsmedelsindustrin, dataföretag och hunnit med några år som forskarstuderande på Luleå Tekniska Universitet. Handelsbolag inom miljö- och kvalitetsområdet har jag också prövat. I åtta år var jag på en stor redovisningsbyrå där jag varit kundansvarig för skogs- och maskinentreprenörer, skogsägare, tillverkande industrier, handelsföretag, lokalproducerande matföretag, frisörer, konsultbolag och enskilda firmor inom olika branscher. Deklarationer för skogsfastigheter är en specialitet, och bokslut är min absoluta favorit!

PlusMinus startade 2015 och sedan dess har mitt yrkesliv varit underbart fantastiskt och supersvårt. Jag fullkomligt älskar mitt jobb och brinner för att hjälpa våra kunder, små som stora. Någon frågade vad som driver mig; jag vill se hur långt jag kan gå med allt. Kundernas behov, personalens, företagets och min egen utveckling.